op til 55% rabat på sommer- og efterårsferie - Indiske Ocean

NYE EVENTYR VENTER I 2021

Constance Hotels har en perlerække af eksklusive hoteller på Seychellerne, Mauritius og Maldiverne. Vi har forhandlet op til 55% rabat på sommer- og efterårsrejser til nogle af vores favorithoteller.

Tilbud gælder et begrænset antal villaer/suiter med afrejse frem til 26. december 2021.

Rejsen er omfattet af rejsegarantifonden, så du modtager 100% refundering, hvis du bliver forhindret i at rejse. Book et uforpligtende møde eller hør mere ved at maile til info@discoverytravel.dk.

Coronaforbehold

Vores førsteprioritet er – og har altid været – en tryg og sikker rejse for vores kunder. Det gælder både før, under og efter en coronatid. Derfor gennemføres rejserne kun, hvis det er i overensstemmelse med gældende regler og regulativer. Læs mere her.

UDVALGTE TOPDESTINATIONER 

En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7