Vejret på Mauritius

Nyd Mauritius til fulde

Vejr og klima på Mauritius

I det varme Indiske Ocean ligger Mauritius og lokker besøgende med sit behagelige klima og solrige strande året rundt. Øen, berømt for sine smukke koralstrande og krystalklare farvande, har et tropisk klima, der er ideelt til ferie og afslapning.

Hør os om vejret på Mauritius

Informationen om vejret på Mauritius er vejledende. Discovery Travels rejsekonsulenter besøger ofte øen - på forskellige tidspunkter af året, hvorfor vi anbefaler I taler med os, inden I lægger jer fast på en specifik måned eller specifikt område.

Årstider og Klima

Mauritius oplever to sæsoner: sommer fra november/december til marts/april og vinter fra april/maj til oktober/november.

Sommeren er varm og fugtig med temperaturer på omkring 25-33 grader. Vinteren er lidt køligere, og for mange mere behageligt, med temperaturer omkring 22-25 grader. Nedbøren er mest almindelig om sommeren, især fra januar til marts, når øen kan opleve tropiske regnbyger og tordenvejr. Men det er typisk kortvarigt og efterfølges ofte af solskin. Den tørre sæson har mere stabilt vejr og mindre nedbør.

Vandsportsaktiviteter på JW Marriott Mauritius

Havtemperaturen omkring Mauritius

Havtemperaturen omkring Mauritius er ideel til badning året rundt. Den gennemsnitlige havtemperatur ligger typisk mellem 22-28 grader. Dette gør øen til et paradis for vandsportsentusiaster og strandelskere.

Vejret i det nordlige Mauritius

I den nordlige del af Mauritius finder I de mest populære turistområder. Vejret er typisk varmere og mere fugtigt end i andre regioner, især om sommeren. Her kan I forvente lange solrige dage og enkelte regnbyger.

Det sydlige Mauritius

Det sydlige Mauritius er kendt for sine mere blæsende forhold og lidt køligere temperaturer, især om vinteren. Området er ideelt til jer, der søger mere afsidesliggende strande, behagelige temperaturer og en mere rolig atmosfære.

Mauritius' østkyst

Øst Mauritius er kendt for sine spektakulære strande og krystalklare laguner. Vejret her er generelt solrigt og behageligt året rundt, med mindre nedbør end i den nordlige del af øen.

Kokosnød på en smuk strand på Mauritius

Det vestlige Mauritius

Vest Mauritius er et paradis for solnedgange og vandsport. Vejret her er varmt og solrigt, men kan være lidt mere blæsende end i andre områder, hvilket gør det til et populært sted for windsurfing og kitesurfing entusiaster. Regn er mindre almindeligt her, hvilket gør det til et populært valg for jer, der søger solskin hele året.

Vejret på Mauritius i december, januar, februar og marts

Det er i disse måneder vejret på Mauritius er varmest. Det er sommer på Mauritius. Temperaturen ligger på ca. 28-30 grader om dagen og 22-23 grader om natten. Det er også i denne periode de hurtige, tropiske regnskyl forekommer. Havtemperaturen ligger på omkring 28 grader.

April og maj - overgangsmåneder

Vinteren nærmer sig på Mauritius. April og maj måned, ligesom vejret i oktober til december, byder på lidt lavere temperaturer både dag og nat. Ideel til familieferie, generationsrejse og for jer, der ønsker at udforske øen i en mere behagelig temperatur.

Grønt og frodigt på Mauritius

Juni, juli, august og september er vinter på Mauritius

Rejser I til Mauritius på denne årstid, anbefaler vi I medbringer lange bukser og en trøje til om aftenen, hvor temperaturen kan være kølig. Gennemsnitstemperaturen om dagen er på 23-25 grader og havet 23-24 grader. Det kan blæse mere på østkysten i disse måneder.

Populært rejsetidspunkt i oktober og november

Den tørre periode, hvor der falder mindre nedbør, kan strække sig ind i december. Dagstemperatur omkring 28 grader og stadig en anelse køligt om aftenen. Vandtemperaturen ligger på ca. 26 grader. Kombinationen gør, at disse måneder hører til blandt det mest populære rejsetidspunkt at besøge Mauritius i.

Mauritius - det perfekte rejsemål

Uanset hvor I befinder jer på Mauritius, kan I forvente at blive mødt af fantastiske strande, krystalklart vand og en overflod af solskin, der gør det til det perfekte ferie rejsemål året rundt - uanset vejret.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Mexico, Maldiverne og Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo