BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

One & Only Royal Mirage - Dubai 

En gave til de kræsne

Dubai må være palmens oprindelsesland. Sjældent er de oplevet så imponerende - På One&Only Royal Mirage er de endda en del af resortets interiør.

Resortet er en veldesignet og velsignet gave til den kræsne med hele tre forskellige koncepter – og hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa.

Uanset hvilket du vælger, er behandlingen royal. Og din ferie en rejse i ekstravagant stil og uforglemmelige oplevelser.

Vejret er helt givet godt og solrigt. Sval dig i palmernes skygge i de mange haver med springvand, ved de forskellige pools eller på hotellernes private strande.

The Palace: Aktiviteter i, under og på vandet samt tennis-, golfbaner. Og en vidunderlig have at slappe af i bagefter. Fire udsøgte restauranter og center for børn.

Arabian Court: Visualiserer det unikke og mystiske Mellemøsten i karismatisk arkitektur og indretning samt i tre orient-inspirerede restauranter og lounges.

Residence & Spa: Fokuserer på det personlige velvære i en arabisk-inspireret oase af nydelse, udgjort af One&Only Spa, Orientalsk Hammam samt frisør og fitnesscenter.

Indkvartering:

The Palace:
The Palace er som et kongeligt domæne, hvor gæster vandrer midt store haver og går en tur blandt de bugtende vand dekorationer og vandløb. Alle værelser og suiter er vendt mod havet, med privat balkon eller terrasse og indrettet med dekorative buer, terracotta fliser og specialfremstillede møbler. 5 forskellige værelsestyper:
Superior Deluxe room - 45m2
Superior Executive suite – 100m2,separate opholds- og spiserum
Superior Gold Club room – 45m2 med adgang til den ekslusive Gold Club
Superior Gold Club suite - 100m2,separate opholds- og spiserum samt adgang til den ekskusive Gold Club
Royal suite – 325m2, 2 soveværelser med en-suite badeværelser, spisestue og opholdsstue.

Arabian Court:
Ved første glimt, er Arabian Court uvirkelig – en mystisk bolig, skjult bag en oase, der beskytter resortets indre skønhed med et rigt landskab af springvand, gangbroer og frodige haver. Designet i overensstemmelse med Orientens mystik og ånd. Den vinklede indgang fører til det imponerende store Gallery, nerven i resortet, der forbinder ejendommens to fløje og leder gæster til deres karismatiske værelser og suiter – alle med privat balkon eller terrasse og udsigt over Palm Bay. Indrettet med inspiration fra Arabiens magi med udskårne buer, farverige mosaikker og dramatisk kunst. 3 forskellige værelsestyper:
Deluxe room – 50m2
Falkon Suite – 125m2, spise- og opholdsværelse med gæstetoilet. Kan forbindes med Deluxe room for ekstra soveværelse.
Prince suite – 145m2, separat spise- og opholdsområde med gæstetoilet. Himmelseng og stor terrasse med arabisk Majlis (sidde- og underholdningsområde). Kan forbindes med Deluxe room for ekstra soveværelse.

Residence & Spa:
Residence & Spa er en intim fristed med private restauranter, The Dining Room og biblioteket, er udelukkende forbeholdt Residence & Spa’s gæster. Afsidesliggende haver, pools og privat strand tilbyder et elegant tilflugtssted, hvor forkælelse er nøgleordet. Her skygger palmer og pavilloner omkring poolen, mens springvand giver afslappende vellyd. Indrettet elegant i den anerkendte arabiske arkitektur - udskåret træ, marmor, persiske tæpper og magisk kunst. 4 forskellige værelsestyper:
Prestige room – 58m2. Balkon med udsigt over haverne, poolen og den Arabiske golf i baggrunden
Junior suite – 85m2. Balkon med udsigt over haverne, poolen og Palm Island Bay i baggrunden. Separat opholds- og spisestue.
Executive suite – 118m2. Balkon med udsigt over haverne, poolen og den Arabiske golf i baggrunden. Separat opholdsrum samt spisestue med gæstetoilet samt arabisk Majlis (sidde- og underholdningsområde). Kan forbindes med Junior suite for ekstra soveværelse.
Garden villa – 300m2. To soveværelser, privat indkørsel, beliggende lige ved stranden, lounge- og spisestue, køkken og privat pool.

Faciliteter & Aktiviteter:

The Palace – 4 Restauranter, 1 bar og 1 night club
Arabian Court – 3 Restauranter og 2 Barer
Residence & Spa – 1 Restaurant og 1 Bar eksklusiv for gæster på Residence & Spa
1 Strandbar på One & Only’s private strand
One & Only Spa
Orientalsk Hamman
Golf
Tennis
Vandsport (sejlture, kajak, windsurfing, fiskeri…)
Udflugter arrangeres (shopping, sightseeing, ørkensafari…)
Kids Club på The Palace og Arabian Court med daglige aktiviteter
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive