BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Grupperejser

Erhvervs- og grupperejser - Du ønsker, vi planlægger

Hos Discovery Travel har vi en dedikeret sport og event afdeling hvis eneste formål er at levere den perfekte løsning – hver eneste gang. Vi stiler altid efter at levere et topprodukt og sætter en ære i at udføre opgaven til perfektion.

Konferencer, møder eller saleskickoff – få skræddersyet din drømme grupperejse

Vi har lang erfaring med stort set alle typer grupperejser, og vi tager selvfølgelig selv med, således vi kan sikre, at alt spiller efter alle kunstens regler, og at I kan fokusere på rejsens formål uden forstyrrelser.

Når I har sat jer fast på en destination, tager vi ligeledes ud og besøger hotellet, samt eventuelle venues i området, der har jeres interesse – også selvom vi har været der før.

Vi sørger for alt

Bogstavelig talt; Alt lige fra flybilletterne, private transfers, gourmetoplevelser, museumsbesøg og andet godt. Der er nemlig (næsten) ingen bedre følelse, end at kunne læne sig tilbage i flysædet med trygheden om at rejsen for alvor går i gang, og hver eneste detalje er der blevet taget hånd om. Og som prikken over i’et – skulle der opstå specielle ønsker undervejs, tager man bare fat i den medfølgende konsulent!

Bedre, nemmere og behageligere bliver det ikke.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive