BARAZA RESORT & SPA

1001 nats villaluksus på Zanzibar

Langs Bwejuu-Paje stranden, som det prestigiøse rejsemagasin Conde Nast Traveler har kåret som en af 30 bedste strande i verden, venter 5* premium all inclusive på Baraza Resort & Spa.

Hotellet består af blot 30 villaer i størrelser fra 148 m2 til 254 m2, alle med egen plungepool eller pool.

At er smagfuldt indrettet med inspiration fra fortidens sultan paladser i en fusion af arabisk, swahilis og indisk stil med håndskårne døre, smukke antikviteter og messing lanterner.

Sandstrande og prisvindende spa

Nyd den kridhvide sandstrand, brisen fra havet, palmernes skygge og ikke mindst jeres private terrasse med plungepool. Hotellets prisvindende Frangepani Spa har professionelle behandlere fra Thailand, Indien og Bali, som tilbyder en bred vifte af behandlinger med de bedste produkter.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo