ZANZIBAR

Zanzibar - et ferieparadis i Det Indiske Ocean

Zanzibar er et historisk og autentisk rejsemål omgivet af en myriade af øer med kridhvide strande langs Det Indiske Ocean. Her finder du fantastiske muligheder for dykning og eksklusive hoteller. Udover de smukke strande er Zanzibar rig på lokale fortællinger, kulturoplevelser og historiske seværdigheder.

Først safari dernæst badeferie

Zanzibar er særlig en populær destination efter safari i Kenya eller Tanzania, hvor mange vælger et kort ophold ovenpå safarioplevelsen – hvor de ofte kun får set et en lille flig af øens mange seværdigheder.
Zanzibar er også et oplagt selvstændigt rejsemål med 7-10 overnatninger. Her anbefaler Breezes Beach Club & Spa og all inclusive resortet Baraza Resort & Spa ved en af verdens smukkeste strande i Paje samt luksusresortet Essque Zalu Zanzibar . Fra flere hoteller kan du spille tennis, kitesurfe eller windsurfe.

Du kan kombinere dit ophold med 1-2 nætter på et boutique paladshotel i Stone Town, hvor du kan tage på shopping og udforske lokale kulturelle oplevelser i den gamle bydel.


Smukke strande og aktiviteter på Zanzibar

Omfavnet af de smukkeste strande kan du bade, nyde det lækre, lokale sea food og forkæle dig selv i hotellets spa. Alt dét en god badeferie indeholder finder du her, hvor nøgleordene er fuld afslapning og forkælelse.

Zanzibar kan nu byde mere på det, hvis du søger action og aktiviteter. Udforsk Jozani nationalpark, hvor du kan se sjældne, røde colubus aber på tæt hold, tag på snorkletur eller delfinsafari og besøg øens mange krydderiplantager. Afslut dagens udflugter ved at nyde den smukkeste solnedgang fra et gammelt arabisk Dhow skib.

Stone Town, den gamle arabiske bydel

Gå på oplevelse i Stone Towns gamle bydel med kringelkrogede, små, smalle gader, som er omgivet af arabiske huse, og find Freddie Mercurys fødehjem. Stone Town byder på væld af lokale- og kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder. Her kan du shoppe håndlavede sandaler, farverige tekstiler eller opleve lokale fisk- og grøntmarkeder, se det gamle slavemarked og betragte nogle af de over 500 kunstfærdigt udskårne trædøre.

Bestil rejse til Zanzibar hos Discovery Travel

Kridhvide strande, krystalklart vand, dykning, oplevelser og fantastisk natur kombineret med eksklusive hoteller gør Zanzibar til den oplagte destination for parferie, bryllupsrejser eller den aktive familie.

Kontakt Discovery Travel og hør om en skræddersyet rejse til Zanzibar.

Qatar Airways, Emirates og KLM flyver til Zanzibar med et flyskift, og der er kun en times tidsforskel. Den bedste årstid at besøge Zanzibar er fra juli til marts.

Vores hoteller på Zanzibar

Gæsteindlæg:

Johnna på Zanzibar

- Johnna

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Alt var perfekt fra huset med udsigt over det tyrkise hav til omgivelserne og maden. Personalet var søde og meget hjælpsomme. Vi var på 2 ture med dem der solgte fra hotellet også det var perfekt, bare os og dygtige guider. […]

Læs mere…

Jens og familien på Zanzibar

- Jens

Det var en super tur og vi var meget glade for Zalu og villaen. Den var langt større end vi havde troet, så en meget positiv overraskelse. Hotellet var også fint med god service og Turkish var som altid godt med fantastisk mad! […]

Læs mere…

Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7