ZANZIBAR

Oplev Zanzibars strande og se Freddie Mercury House

Når safarien er vasket af kroppen, ligger den sagnomspundne ø Zanzibar og lokker med fine badestrande og interessante kulturoplevelser. Selvom Zanzibar ligger langt fra Oman, er de tæt historisk forbundne. Omanerne smed portugiserne ud fra øen og bemægtigede sig øen for flere hundrede år siden. Sultanen byggede overdådige paladser både til sig selv og sine haremmer. Zanzibar var og er et livligt handelscenter, fordi man her udviser stor tolerance over for religiøse retninger. Her er plads til alle.

Zanzibars hovedstad Stone Town

Stone Town er en typisk arabisk by, der nærmest synes skåret ud af én enorm sten. Smalle, snoede gader omgivet af gamle arabiske huse med udskårne døre. Selv om byen er lille, kan man snildt fare vild. De lokale beboere er vant til vildfarne turister og er altid villige til at vise vej. I gaderne summer der af liv. Der er aldrig et kedeligt minut på de mange farverige markeder.

Nyd solnedgangen og en sundowner fra en af byens tagterrasser, se Freddie Mercurys fødehjem eller gå på opdagelse med en lokal guide på byens markeder. Udenfor byen trænger duftene sig på. Krydderier og frugter springer op af den frugtbare jord. Opdag rester af de persiske bade og gå på opdagelse i nationalparkerne lige ud til lange, hvide strande med kokospalmer, flotte koralrev og pragtfulde resorts.

Gæsteindlæg:

Johnna på Zanzibar

- Johnna

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Alt var perfekt fra huset med udsigt over det tyrkise hav til omgivelserne og maden. Personalet var søde og meget hjælpsomme. Vi var på 2 ture med dem der solgte fra hotellet også det var perfekt, bare os og dygtige guider. […]

Læs mere…

Jens og familien på Zanzibar

- Jens

Det var en super tur og vi var meget glade for Zalu og villaen. Den var langt større end vi havde troet, så en meget positiv overraskelse. Hotellet var også fint med god service og Turkish var som altid godt med fantastisk mad! […]

Læs mere…

Annette Pedersen

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7