ZANZIBAR

Hvor kridhvide sandstrande og kulturoplevelser forenes

Zanzibar er et dejligt, historisk og autentisk rejsemål omgivet af en myriade af øer med kridhvide strande langs Det Indiske Ocean. Her finder du fantastiske muligheder for dykning, eksklusive hoteller - og udover de smukke strande er Zanzibar rig på lokale fortællinger, kulturoplevelser og historiske seværdigheder.

 

Et væld af seværdigheder

Zanzibar er særlig en populær destination efter safari i Kenya eller Tanzania, hvor mange vælger et kort ophold ovenpå safarioplevelsen – hvor de ofte kun får set et en lille flig af øens mange seværdigheder.
Vi anbefaler også øen som et selvstændigt rejsemål med 7-10 overnatninger, hvor du kan bo ved en af verdens smukkeste strande i Paje. Du kan kombinere dit ophold med 1-2 nætter på et boutique paladshotel i Stone Town, hvor du kan tage på shopping og udforske lokale kulturelle oplevelser i den gamle bydel.

Eksklusive hoteller ved verdens smukkeste strande

Omfavnet af de smukkeste strande kan du bade, nyde det lækre, lokale sea food og forkæle dig selv i hotellets spa. Alt dét en god badeferie indeholder finder du her, hvor nøgleordene er fuld afslapning og forkælelse.

Zanzibar kan nu byde mere på det, hvis du søger action og aktiviteter. Fra hotellet kan du spille tennis, kitesurfe eller vindsurfe. Hvilket gør Zanzibar til den oplagte destination for parferie, bryllupsrejser eller den aktive familie.

Stone Town, den gamle charmerende arabiske by

Gå på oplevelse i Stone Towns gamle bydel med kringelkrogede, små, smalle gader, som er omgivet af arabiske huse, og find Freddie Mercurys fødehjem. Stone Town byder på væld af lokale- og kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder, hvor du kan shoppe håndlavede sandaler eller på lokale fisk- og grøntmarked, se det gamle slavemarked, betragte nogle af de over 500 udskårne trædøre i Stone Town. Du kan fra Stone Town tage på tur til Jozani Forest, hvor du kan se røde colubusaber på tæt hold, snorkletur og besøge krydderiplantager.
Afslut dagens udflugter ved at nyde den smukkeste solnedgang fra et gammelt arabisk Dhow skib.

Qatar Airways, Emirates og KLM flyver til Zanzibar med et flyskift, og der er kun en times tidsforskel. Den bedste årstid at besøge Zanzibar er fra juli til marts.

Gæsteindlæg:

Johnna på Zanzibar

- Johnna

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Alt var perfekt fra huset med udsigt over det tyrkise hav til omgivelserne og maden. Personalet var søde og meget hjælpsomme. Vi var på 2 ture med dem der solgte fra hotellet også det var perfekt, bare os og dygtige guider. […]

Læs mere…

Jens og familien på Zanzibar

- Jens

Det var en super tur og vi var meget glade for Zalu og villaen. Den var langt større end vi havde troet, så en meget positiv overraskelse. Hotellet var også fint med god service og Turkish var som altid godt med fantastisk mad! […]

Læs mere…

Annette Pedersen

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7