ZANZIBAR

Zanzibar - et ferieparadis i Det Indiske Ocean

Zanzibar er et historisk og autentisk rejsemål omgivet af en myriade af øer med kridhvide strande langs Det Indiske Ocean. Her finder du fantastiske muligheder for dykning og eksklusive hoteller. Udover de smukke strande er Zanzibar rig på lokale fortællinger, kulturoplevelser og historiske seværdigheder.

Først safari dernæst badeferie på Zanzibar

Zanzibar er særlig en populær destination efter safari i Kenya eller Tanzania, hvor mange vælger et kort ophold ovenpå safarioplevelsen – hvor de ofte kun får set et en lille flig af øens mange seværdigheder.
En rejse til Zanzibar er også et oplagt selvstændigt rejsemål med 7-10 overnatninger. Her anbefaler vi Breezes Beach Club & Spa og all inclusive resortet Baraza Resort & Spa ved den smukke strand Paje samt luksusresortet Gold Zanzibar Beach House and Spa, der ligger ved Zanzibars måske bedste strand. Fra flere hoteller kan du spille tennis, kitesurfe eller windsurfe.

Du kan kombinere dit ophold med 1-2 nætter på et boutique paladshotel i Stone Town på Zanzibar, hvor du kan tage på shopping og udforske lokale kulturelle oplevelser i den gamle bydel.

Smukke strande og aktiviteter på Zanzibar

Omfavnet af de smukkeste strande kan du bade, nyde det lækre, lokale sea food og blive forkælet i spaen på hotellet. Alt dét en god badeferie indeholder finder du på Zanzibar, hvor nøgleordene er fuld afslapning og forkælelse.

Zanzibar kan også byde på action og aktiviteter, hvis det er det, du søger. Udforsk Jozani nationalpark, hvor du kan se sjældne, røde colubus aber på tæt hold, tag på snorkletur eller delfinsafari og besøg øens mange krydderiplantager. Afslut dagens udflugter ved at nyde den smukkeste solnedgang fra et gammelt arabisk Dhow skib.

Zanzibars Stone Town og krydderiplantager

Udforsk Stone Town, hovedstadens velbevarede gamle bydel, hvor labyrinter af smalle gader byder på sultanpaladser, lokalt kunsthåndværk, farverige tekstiler og livlige markeder. Find Freddie Mercurys fødehjem og nyd bydelens over 500 kunstfærdigt udskårne trædøre undervejs.

Mød den gæstfrie lokalbefolkning i øjenhøjde og hør fortællingen om øens mørke kapitel for slavemarked. En fortælling, der efterlader et dybt indtryk.

Bestil rejse til Zanzibar hos Discovery Travel

Kridhvide strande, krystalklart vand, dykning, oplevelser og fantastisk natur kombineret med eksklusive hoteller gør Zanzibar til det oplagte rejsemål for parferie, bryllupsrejser eller den aktive familie.

Kontakt Discovery Travel og hør om skræddersyede rejser til Zanzibar eller benyt jer af et af vores nuværende "pakkerejser".

Flyrejsen til Zanzibar

Der findes ingen direkte flyvninger til Zanzibar, hvorfor der er et flyskift undervejs. Det tager samlet set ca. 14-16 timer - afhængig af transittid. Qatar Airways,, Emirates og KLM flyver til Zanzibar, og der er kun en times tidsforskel. Den bedste årstid at besøge Zanzibar er fra juli til marts.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


Det siger vores gæster:

Johnna på Zanzibar

- Johnna

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Alt var perfekt fra huset med udsigt over det tyrkise hav til omgivelserne og maden. Personalet var søde og meget hjælpsomme. Vi var på 2 ture med dem der solgte fra hotellet også det var perfekt, bare os og dygtige guider. […]

Læs mere…

Jens og familien på Zanzibar

- Jens

Det var en super tur og vi var meget glade for Zalu og villaen. Den var langt større end vi havde troet, så en meget positiv overraskelse. Hotellet var også fint med god service og Turkish var som altid godt med fantastisk mad! […]

Læs mere…

En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo