SO/ Maldives

SO/ MALDIVERNE - NYTÆNKENDE DESIGN PÅ MALDIVERNE

SO/ Maldives i Emboodhoo lagunen på Maldiverne er et enestående nyt resort, der formår at kombinere nytænkende design med et tropisk paradis i eksklusive rammer.

Her er traditionelt maldivisk design vendt lidt på hovedet med en strandklub sprængfyldt med farver, en neonoplyst landingsbane hængende over havoverfladen, lækker wellness ”camp” og innovative villaer.

Efter blot 15 minutter i speedbåd fra Malé ankommer I til SO/ Maldives, hvor I bliver budt velkommen til en fortryllende verden med enestående service, afslappet luksus, glamourøse omgivelser og en formidabel udsigt.

Overwater Villa eller Beach Villa?

De 120-330 m2 store og stilfulde Overwater- og Beach villaer i minimalistisk design indeholder al tænkelig komfort og byder på spektakulær havudsigt, terrasse og egen pool.

Uanset valg er I altid få skridt fra det krystalklare vand.

Lad sanserne blive forkælet

Nyd delikate asiatiske retter i Citronelle Club, spis jer gennem Middelhavet i Lazuli Beach Club og bliv løftet til kulinariske højder med aromatiske mundfulde fra det levantinske køkken i signaturrestauranten Hadaba.

På Lazuli Beach Club finder I også bohemestemning, musik og kreative cocktails ved den farverige pool.

Aktiviteter og faciliteter på SO/ Maldives

Resortet byder på forskellige vandsportsaktiviteter og dykning i verdensklasse. Udforsk havet og de farverige koralrev med flaske eller snorkel eller oplev det tørskoet fra en båd med glasbund.

For børn og unge er det muligt at mødes om aktiviteter i The Nest og The Zone.

Efter en dag på stranden, ved poolen, i kajak på vandet eller svømning med skildpadder kan I slappe af med velvære i resortets indbydende Wellness Camp, der bl.a. byder på skræddersyede spa oplevelser, yoga, Hammam, dampbad, sauna og et topmoderne fitnesscenter.

Hør os gerne om muligheden for halv- og fuldpension eller All Inclusive med drikkevarer.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo