Når I vender hjem fra jeres rejse til Maldiverne, er I forandret. For det findes. Paradis.

Udtryk som "ubeskriveligt smukt" og "vidunderligt afslappende" sparer I nu på. I dyb respekt for de indtryk, I har fået på jeres Maldiverne rejse. Jeres øjne opdager nye farver som kridhvid, koralrød og azurblå. Her har I "danset" med delfiner, dykket med hajer og flydt med havskildpadder. Maldiverne består næsten kun af uberørt natur og sjældne koralrev gavmildt fordelt på mere end 1.000 små øer i Det Indiske Ocean.

Derfor skal I rejse med os til Maldiverne

Hos Discovery Travel råder vi over rejsebranchens bedste og mest udsøgte resorts på Maldiverne. Vi har over 20 års erfaring med at arrangere rejser til Maldiverne og tusindvis af glade kunder bag os. Samtidig er Maldiverne en destination, vi selv holder allermest af at besøge. Når man først har besøgt Maldiverne, er man nemlig forandret. For evigt.

Vores resorts på Maldiverne

Fabelagtige luksusresorts

Maldivernes atoller består af en perlerække af mindre øer, som er opstået på indersiden af et koralrev. Der findes kun ét resort på hver ø, så I bliver ikke forstyrret af omverdenen. Man er henvist til at nyde det stille liv; læse gode bøger, dykkertur blandt delfiner, spise dejlig mad eller holde kæresten i hånden på strandture, man aldrig glemmer. Der findes et hav af sjove aktiviteter på Maldivernes resorts.

Maldiverne ferie - Tusind små paradis

Hver lille luksuriøse ø er omkranset af et husrev, en smuk sandstrand - hvid som sne - med svajende palmer. Du kan nå rundt på din ø på et kvarter. Øens midte består typisk af tæt, grøn tropevegetation. Det tilstødende hav et fascinerende undervandsparadis med farvestrålende fisk at dykke ned til. Gå barfodet omkring hele dagen. Det er dét, vi kalder barfodsliv.

En Maldiverne rejse er også et Romantisk Getaway

Maldiverne er bounty, når det er bedst. Her finder man de perfekte omgivelser til en romantisk luksusferie med kæresten, eller en afslappende ferie med familien. På Maldiverne støder man ikke på kulturseværdigheder, shopping eller diskoteker. Her er til gengæld en vidunderlig stilhed.

Vores resorts på Maldiverne

De resorts vi har valgt at præsentere er vores Signature Collection. Disse resorts er nøje udvalgt baseret på vores solide rejseerfaring på Maldiverne. Finder du ikke dét du søger, så kontakt os. Vi har samarbejde med mange andre resorts, og vi er sikker på, at vi kan tilbyde dig netop din drøm af en barfodsferie.

Udvidelsesmuligheder til Maldiverne

Rejser til Maldiverne kan i øvrigt kombineres med det kulturelle Sri Lanka, storbyen Singapore eller Dubai.

Vejret på Maldiverne

Maldiverne kan besøges året rundt. Klimaet på Maldiverne byder på konstante lufttemperaturer mellem 26-30 grader. I månederne januar til april er der mindst nedbør. Bygerne er oftest af kort varighed, men kan i månederne juni til september vare lidt længere.

Det siger vores gæster:

Daniel og Elizabeth på Maldiverne

- Daniel og Elizabeth

Discovery Travel gjorde et fantastisk stykke arbejde, for at lede os smertefrit igennem vores bekymringer og beviste endnu en gang, at et klik på Momondo ikke kan måle sig med guidet rejseservice, i den 5-stjernede klasse. […]

Læs mere…

Michael og Anne på Maldiverne

- Michael

Vores tur gik super godt. Conrad leverede – ingen kan erstatte Lyle og hans helt særlige håndtering , men Stefano gjorde sit bedste og var også en rigtig god vært….men ikke på samme personlige vis, men det kan heller ikke forventes med nogen rimelighed. Så rigtig flot håndteret. […]

Læs mere…

Caroline på Maldiverne

- Caroline

Jeg bliver nødt til at skrive til dig her fra Gili! Sikke et sted!!!! Jeg synes, at jeg har været på mange fantastiske hoteller rundt omkring i verden, men dette overgår alt!! […]

Læs mere…

Niels, Anne og Magnus på Maldiverne

- Niels

Vi bor i en af de istandsatte villaer, der ligger på solnedgangssiden, og med måske det allerbedste stykke strand vi har set på denne ø, da det flere andre steder er eroderet til at være ret smalle, men her er det lige tilpas bredt. […]

Læs mere…

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo