Eventyr luksus rejse til Indien

En luksus rejse i Indien, hvor der er taget hensyn til, at I skal have mange oplevelser. Bo på de absolut bedste hoteller. Køre i rickshaw i den gamle bydel i Delhi. Nyd solnedgangen over det fantastiske kærlighedsmonument Taj Mahal. Oplev den lyserøde by med Vindenes Palads i Jaipur. Og afslut rejsen i Udaipur med en bådtur på søen - en af verdens mest romantiske byer.

Syv nætters ophold. Rundturen foregår i privat bil med engelsktalende chauffør/guide. Det betyder, at I selv kan styre forløbet, stoppe, når der er noget interessant at se på vejen, fotografere og holde pauser, vælge ting fra eller til. Det er jeres rejse.

Dag til dag-program

Dag 1: København-Delhi
Afrejse om formiddagen fra København med KLM via Amsterdam. I ankommer til Delhi lige over midnat. Ved ankomsten bliver I hentet af den lokale guide og kørt direkte til hotellet, hvor I får jeres værelse med det samme. 1 nats ophold i Delhi på The Oberoi i et deluxe værelse med morgenmad.

Dag 2: Delhi
Heldags tur tur i Old- og New Delhi, med bla. rickshaw tur igennem Old Delhi. Red Fort, Jama Masjid (den største moske i Indien), Chandni Chowk (det faverige marked), Qutub Minar, India Gate, Parliment House mv. 1 nats ophold i Delhi på The Oberoi i et deluxe værelse med morgenmad.

Dag 3 og 4 Delhi – Agra
Afrejse med tog på 1. klasse til Agra -Taj Mahal. Køreturen til Agra tager ca. 2 time.
I besøger Taj Mahal – kærlighedsmonumentet, det er bygget i hvid marmor indlagt med ædle stene. I Agra arbejdede 20.000 mennesker dag og nat i 22 år for at skabe byens mesterværk, Taj Mahal. Den store hersker Shah Jahab byggede kærlighedsmonumentet som et mausolæum over sin elskede hustru. Se Taj Mahal ved solopgang og i måneskin, hvor den hvide marmor og de ædle stene stråler. 2 nætters ophold i Agra på The Oberoi Amarvilas i et premier værelse med morgenmad.

Dag 5: Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur
Afrejse med privat bil chauffør/guide til Jaipur. Køreturen tager ca. fem timer, og undervejs stopper I ved Fatehpur Sikri. 1 nats ophold i Jaipur på The Oberoi Rajvilas i et premier værelse med morgenmad.

Dag 6: Jaipur
Jaipur er den lyserøde by med Vindenes Palads. Om formiddagen er der udflugt til Amber Fort højt på ryggen af elefanter og jeep tur. Og om eftermiddagen besøges Vindenes Palads. Om aftenen har I mulighed for at gå Raj Cinema og se en indisk film.
1 nats ophold i Jaipur på The Oberoi Rajvilas i et premier værelse med morgenmad.

Dag 7: Jaipur - Udaipur
Afrejse med bilen videre til Udaipur, byen ved søerne. Solopgangens by. Køretid ca. 6 timer. 1 nats ophold i Udaipur på The Oberoi Udaivilas i et premier værelse med morgenmad.

Dag 8: Udaipur
Udaipur er fyldt med de skønneste paladser. Langs Pichola søens bredder hører man kvinderne banke vasketøjet med trækøller. De vasker hår og børster tænder i søens brune vand. Om morgenen er der rundtur i byen og eftermiddagen slutter af med båd tur på Lake Pichola. 1 nats ophold i Udaipur på The Oberoi Udaivilas i et premier værelse med morgenmad.

Dag 9: Udaipur – Delhi - København
Afrejse Udaipur med fly til Delhi. Og derfra videre til København. Ankomst dagen efter dag 9.

Inkluderet i rejsen

  • Fly København-Delhi t/r
  • Indenrigsfly Udaipur-Delhi
  • Lufthavnsskatter
  • Transport i aircondition bil med privat engelsktalende chauffør
  • 2 nætter i Deluxe værelse på 5* The Oberoi New Delhi, Delhi
  • 2 nætter i Premier værelse på 5* The Oberoi Amarvilas, Agra
  • 2 nætter i Premier værelse på 5* The Oberoi Rajvilas, Jaipur
  • 2 nætter i Premier værelse på 5* The Oberoi Udaivilas, Udaipur
  • Morgemad alle dage

Pris
Kontakt os venligst og få oplyst pris. Husk visum til Indien, dette sørger I selv for.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo