BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Fransk Polynesien 

En tiareblomst bag øret og din kærlighed er beseglet.

Blomsterkranse, sorte perler, kunsthåndværk og Paul Gauguin er et godt billede på Fransk Polynesien. Tahiti og flere øer venter.

En farveeksplosion med så meget sødme og billedskøn, kraftfuld naturrigdom sætter sig spor – i malerkunsten og i et menneske.

Når du vender hjem fra din rejse, ser du livet i farver.

Beruset af livsglæden og tiki-kulturen har du dvælet ved en skatteø med bjerge, dale, laguner og stenstatuer eller cruiset omkring.

Blevet modtaget med smil og dans af kvinder med kranse og mænd med smukke tatoveringer.

Fransk Polynesien består af 115 vulkanske øer.

Tahiti - Moderøen:
Flyv til hovedstaden Papeete på Tahiti. En køretur rundt om øen 114 kilometer, kan gøres på fem timer. Der er stort set kun kystvejen, øens indre består af to vulkaner, høje grønne bregne- og kastanjeklædte bjerge, dybe dale, brusende vandfald og sorte vulkanske strande. På Gauguin museet på Tahiti fortælles historien om Gauguins danske kone Mette og parrets fem børn.

Moorea – Den Magiske Ø:
Der er færge fra Tahiti til Moorea, det tager 45 minutter.
Moorea er Tahitis søsterø 18 kilometer vest for Tahiti. Øens dybe dale blev engang dyrket med vanilje, men i dag er det ananas og banan, der er de vigtigste afgrøder. Navnet Moorea betyder det gule firben. Moo er firben og rea er gul. En stor stjerneformet grøn ø opdelt af otte dybe dale. Den berømte Cook´s Bay ligger ved foden af det imponerende Mount Rotui.

Bora Bora – Stillehavets Perle:
Der er fly fra Papeete til Bora Bora, det tager en time. Bora Bora ligger 270 kilometer nordvest for Tahiti. Lufthavnen er en ø for sig selv, så for at komme ud til sit hotel må man med båd over lagunen. Bora Bora med koralrev hele vejen rundt, ligger i lagunen med turkis vand og pulversand langs strandene og midt på øen knejser det grønne skovklædte Mount Otemanu. Det er dejligt at cykle rundt på øen, indsnuse blomsterduften og tage en svømmetur ved en af smukke strande. Når man vil dykke er det bedst at sejle ud til revene og dykke derfra. 
Klima
Der er to årstider i øgruppen. Den varme og fugtige årstid mellem november og april, hvor der falder en del troperegn, der holder landskabet grønt og frodigt. Den tørre årstid mellem maj og oktober. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader året rundt, men varierer fra 20 til 35 grader.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive