Afrika - storslået natur og vilde oplevelser

Afrika, fra nord til syd og fra øst til vest, er et kontinent med uforglemmelige oplevelser og blandt verdens mest spændende rejsedestinationer.

Det byder på unikke safariture, hvor essensen er at spotte The Big Five til kridhvide bountystrande på Zanzibar. Oplevelserne spænder vidt: Fra ballontur op over morgendisen i Kenya, togrejse med Rovos Rail og fascinerende hvalsafarier og vinsmagning på historiske vingårde i Sydafrika til det buldrende vandfald Victoria Falls i Zimbabwe, Okavango-deltaet i Botswana og besøg hos masaierne i Tanzania.

Safaricamp, storbyhotel eller vingård

Det giver lidt sig selv, at skal det autentiske Afrika opleves på en safari, så kræver det ophold på savannen - ude blandt dyrene. Teltet kan være en del af en camp, der flytter sig efter dyrene eller det kan være en stationær, hvor det er gæsterne, der kører eller vandrer ud til dyrene. En safaricamp kan være autentisk og original eller luksuriøs og moderne. Men for gæsterne er det altid dyrene, der er i centrum.

Discovery Travel finder den bedste løsning til din rejse til Afrika. Vi tilrettelægger ruten sammen og giver anbefalinger til de bedste overnatningssteder og oplevelser.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo